logo

Avís Legal

D'acord amb l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, posem en el seu coneixement la informació següent:

  • 1. El lloc web pilardelahoradada.redomic.com és gestionat per l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) del Ajuntament de Pilar De La Horadada, amb domicili en Campoamor, 2 bajo, 03190 - Pilar De La Horadada, Alicante/Alacant.
  • 2. Si vol contanctar amb la OMIC del Ajuntament de Pilar De La Horadada pot fer-ho mitjançant un correu postal en la adreça indicada anteriorment, o bé per correu electrònic a la adreça omic@pilardelahoradada.org
  • 3. El lloc web Pilar De La Horadada ha sigut desenvolupat i es propietat de SERNUTEC, Servicios y Nuevas Tecnologías, S.L. N.I.F. B97120109 amb domicili en C/Mestre Miguel Buendía, 12 baix, 46113 - Moncada (Valencia).
  • 4. Si vol contactar amb SERNUTEC pot fer-ho per correu postal, en la adreça indicada anteriorment, o bé a través del correu electrònic a la adreça sernutec@sernutec.com

© 2015 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías