logo

Actualitat Notícies

BALEARS | Consum inspecciona la web de Ryanair que impedeix aplicar el descompte per a residents

La inspecció de la Direcció general de Consum del *Govern dels *Illes Balears s'ha posat a treballar i a revisar la pàgina web de Ryanair després de la denúncia realitzada aquest diumenge per l'Associació Consumidors i Usuaris de les Illes Balears (COSUBAL), que alertava de la impossibilitat d'aplicar el descompte del 75% per a residents de Balears.

Segons ha explicat Francesc *Dalmau, director general de Consum, una vegada els tècnics disposen de tota la documentació, s'alçarà un acta sobre el que està succeint en la web de Ryanair i «es donarà traslladat urgent al Ministeri de Foment, que és el competent en conte a l'aplicació del decret del descompte aeri».

COSUBAL denunciava aquest diumenge que «Ryanair ha modificat el seu *pagina web de tal forma que si un usuari vol fer una reserva i vol beneficiar-se del descompte de resident, la pàgina web no li ofereix cap vol, quedant les diferents opcions en blanc i sense oferir cap possibilitat de reserva, per contra si no optes al descompte no hi ha problema i tens tots els vols disponibles».

Dalmau explica que als consumidors afectats «els recomanem que reclamen a l'aerolínia l'import del percentatge que no els ha sigut aplicat».

Finalment, ha assegurat que «estarem vigilants respecte als drets dels consumidors de Balears per si hi ha algun tipus de frau o incompliment contractual, per a sancionar aqueixa mala praxi».

Pot consultar la noticia original ACI

© 2019 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías